De WaardeWijzer BuurtCultuur is een eenvoudig, snel en krachtig hulpmiddel wat kan worden ingezet bij (cultuur)initiatieven in dorpen, wijken en buurten. In vijf logische stappen wordt toegewerkt naar een concreet plan. Het startpunt is het zichtbaar maken van sterke punten. Daarna gaat men in gesprek over nieuwe kansen. Aan het einde van de eerste bijeenkomst is het al globaal duidelijk welke concrete stappen er te nemen zijn.

De WaardeWijzer BuurtCultuur is in samenwerking met De Kunstbeweging Emmen ontwikkeld en is geïnspireerd op de WaardeWijzer van Stimuland. Uit de feedback van gebruikers blijkt dat het een prettig en eenvoudig hulpmiddel is waardoor er snel diepgang in het gesprek komt en er snel naar een concreet resultaat wordt toegewerkt.

Tot slot: de WaardeWijzer BuurtCultuur is ook prima inzetbaar bij andere initiatieven in het dorp, de wijk of de buurt. Denk hierbij onder andere aan thema’s zoals gezondheid, duurzaamheid, veiligheid en welzijn.

Wil je weten of de WaardeWijzer ook een antwoord is op jouw vraag, neem dan geheel vrijblijvend contact op via: 06-55680950 of info@carinroelands.nl